Un scandal intre politisti si rromi a fost cat pe ce sa strice o nunta fastuoasa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 11:04

Enervati ca petrecaretii nu respecta legea chiar sub nasul lor, agentii de la Rutiera au tras pe dreapta zeci de bolzi de lux si au aplicat amenzi pe banda rulanta.

Nuntile fastuoase ale romilor au transformat traficul din Timisoara intr-un adevarat haos. Bulibasii au ignorat legea dupa bunul plac si i-au adus pe politisti in pragul disperarii. Oricat de mult s-au straduit agentii de la Rutiera sa restabileasca ordinea, nu au avut cu cine sa se inteleaga.

Acest sofer a intors pe linia continua chiar prin fata agentilor de la Rutiera. Oamenii legii s-au infuriat la culme si l-au tras imediat pe dreapta.

Ca si cum nimic grav nu s-a intamplat, individul l-a luat la rost pe politist. Unde mai pui ca barbatul nici nu avea permisul de conducere la el!

Soferul s-a ales cu o amenda frumusica: 800 de lei pentru ca a intors pe linia continua si alti 800 de lei pentru ca nu avea actele la el. De sanctiuni au avut parte si alti conducatori auto din alaiul de nunta.

In total, oamenii legii au aplicat amenzi de aproximativ 7000 de lei, inclusiv pentru turarea motoarelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Petrecerea a fost organizata tot de bastanul Boby Bunescu.

Dupa ce vineri si-a insurat fiul, duminica a venit randul fiicei sa se marite.

Rromii s-au suparat pe politisti, dar le-a trecut repede. Manelele lui Salam si Minune i-au facut sa uite de toate necazurile si sa petreaca cum numai ei stiu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.