Medicii sunt au ramas cu gura cascata! Specialistii nu au nicio explicatie pentru e se intampla de fiecare data cand plange

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:37

Laura Ponce, o educatoare din Brazilia, sufera de o boala ciudata, din cauza careia plange cu cristale.

Formatiunile albe se formeaza ca depuneri moi, albe, in interiorul ochilor, dar in timp ce clipeste acestea se intaresc si, in momentul in care sunt eliminate, au caracteristicile unor cristale solide, albe.

Uneori, problema persista timp de cateva saptamani. Un cristal nou se formeaza imediat ce unul este eliminat. In unele zile, este nevoita sa isi ia zile libere de la munca pentru a putea elimina pana la 30 de cristale pe zi.



"Cand se usuca, devin tari, foarte dure si durerea e intensa", a povestit ea.

Problema a aparut pentru prima data cand avea 15 ani si ochii i se umplusera cu o substanta alba, necunoscuta. Mama a dus-o imediat la un spital, dar doctorul care era de garda nu a stiut cum sa reactioneze, nu mai vazuse asa ceva.

Laura are acum 35 de ani si nu a gasit un leac.
Boala se manifesta la cateva luni si un medic oftalmolog i-a prescris picaturi cu azotat de argint care ii alina, intr-o mica masura. problema.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”