Imaginile care fac inconjurul lumii de pe Marte! O femeie pare ca se plimba pe terenul arid al planetei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 11:38

Oare chiar e vorba de silueta unei femei care se plimba pe planeta arida?

Priviti cu atentie imaginile care au facut inconjorul lumii! Localnicii din galati au reusit sa dezlege misterul!
Avem, in sfarsit, dovada ca Planeta Rosie e locuita de extraterestri?!

Imagini bizare date publicitatii de cercetatorii NASA uimesc intreaga lume! Fotografiile de inalta rezolutie facute de roverul spatial suprind o silueta bizara: o femeie cu parul lung si despletit pare ca vrea sa coboare de pe o stanca.

In ochii omului de rand, gospodar cu grija zilei de maine, descoperirea care ar putea schimba totul n-a fost facuta pe Marte, ci chiar aici, pe pamant.

Asa-zisa femeie-martian are doua maini si doua picioare, asa ca nu-i sigur de pe alta planeta!
Ce mai incoace si-ncolo! Gandul ca am putea fi vizitati de martieni, nu-i sperie pe romanii de la sate, ba chiar ii bucura! E vremea cositului si o mana de ajutor, fie ea si de extraterestru, e binevenita!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Psihologii

spun ca „femeia de pe Marte” ar fi, de fapt, „pareidolia”, un fenomen care spune multe despre perceptia umana. Omul vede si interpreteaza ca fiind obisnuite si familiare, persoane si obiecte care sunt de fapt vagi si obscure. Altfel spus, aparitia ar putea fi mai degraba o iluzie sau o intepretare gresita a ochiului uman.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.