Dupa despartirea de Miron Cozma, Marinela Nitu socheaza cu un nou videoclip numit „Pa, pa!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 11:40

E mai ceva ca o amazoana, pare rupta direct din filmele cu Xena. Iar piesa are un mesaj care i-ar putea fi adresat fostului ei sot. Iat-o pe apetisanta cantareata in toata splendoarea!

N-a mai aparut demult in viata publica, dar acum e gata sa rupa gura targului! Mai ceva ca Xena este Marinela Nitu in noul sa videoclip. Desi are 43 de ani, bruntea etaleaza forme de invidiat.

Imbracata toata in negru, intr-un body care ii lasa la vedere tatuajele de pe brat, Marinela este o veritabila fata rea. Costumatia este completata de o curea lata, bratari si o pereche de cizme cu tocuri uriase de sub care ies dresurile cu banda.Totul,

pe un trup bine lucrat si mentinut cu dieta, dupa cum sustine fosta iubita a lui Miron Cozma.

Pentru o astfel de costumatie, clar piesa trebuia sa fie una pe masura. Mesajul principal este unul de adio.Sa fie, oare,  Miron Cozma, barbatul caruia Marinela ii spune „Pa-pa”?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei

doi fosti soti au trait o tumultoasa poveste de dragoste. Timp de 12 ani cu pauze s-au iubit nebuneste. Acum cateva luni, insa, s-a produs ruptura si niciunul dintre ei nu a dorit sa faca vreo declaratie pe aceasta tema.

Si daca in dragoste tocmai a incheiat un capitol, Marinela e hotarata sa revina in viata muzical- are planuri mari si vrea ca fanii sa nu o piarda din ochi.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.