VIDEO! A intrat intr-o cafenea si a fost SOCATA: Toata lumea era in pielea goala! Uite cum au reactionat clientii

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:44

Un producator de indulcitori pentru cafea a reusit sa atraga atentia asupra ingredientelor naturale pe care le foloseste intr-un mod special.

Angjatii unei cafenele din Manhattan au aparut in fata clientilor dezbracati, acoperiti doar cu un strat de vopsea care imita uniforma obisnuita. La mese, cativa actori jucau rolul unor clienti, de asemenea dezbracati.

Clientii reali care intrau in cafenea erau socati de scena din interior. Unii se intrebau daca nu cumva au baut prea mult in seara precendenta in timp ce altii erau incantati de idee. "E cea mai tare zi de vineri pe care am avut-o", a declarat un client.



Producatorul a tinut sa precizeze ca au fost respectate toate normele de igiena. Videoclipul realizat in cafenea a strans peste 2,5 milioane de vizualizari intr-o singura saptamana.

Compania respectiva a ales acest mod creativ si agresiv de a comunica pentru atrage atentia asupra ingredientelor pe care le foloseste, 100% naturale.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”