Soseaua asta e BANTUITA! Troita Miresei, locul in care si-au pierdut viata zeci de soferi si pietoni, toti barbati tineri

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Localnicii spun ca nenorocirile au inceput dupa ce o mireasa a murit chiar in ziua nuntii intr-un teribil accident.

Oamenii spun ca spiritul miresei nu isi mai gaseste linistea de 80 de ani. A ramas in locul unde viata i-a fost curmata brusc, in cea mai fericita zi din viata ei. Margareta Stefanescu s-a stins la doar 26 de ani, sub rotile unui camion.

Daramati de durere, parintii Elena si Gheorghe Stefanescu si-au ingropat unicul copil la cimitirul Bellu din Bucuresti. Tanara a fost condusa pe ultimul drum imbracata in rochia de mireasa pe care inca se mai puteau vedea petele de sange de la accident.

La scurt timp dupa tragedie, tatal fetei a inceput sa-si viseze copila rugandu-l sa nu o lase singura.

Asa ca barbatul a cheltuit o avere pentru a construi Biserica Miresei, de pe dealul Flamanda, ridicata de mesteri italieni. Dar sufletul fetei pare ca nu s-a lasat dus, spun localnicii. Oamenii se cutremura cand trec pe langa troita. De-a lungul anilor, zeci de tineri si-au pierdut viata in acelasi loc.

Au fost si supravietuitori, care au dus mai departe legenda locului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lantul mortilor inexplicabile s-ar fi rupt dupa ce troita a fost sfintita, in urma cu 4 ani, de un sobor format din 10 preoti.

De atunci nu s-ar mai fi intamplat nicio tragedie.

##VIDEO142540##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.