E CUTREMURATOR ce a patit aceasta femeie dupa ce a fost muscata de o capusa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 16:10

Femeia din imaginile alaturate era o persoana normala si fericita pana acum o luna, cand o intamplare nefericita i-a distrus viata.

Jo Rogers, in varsta de 40 de ani, a fost muscata in timpul unei vacante de o capusa. Initial nu s-a panicat, dar dupa ce inceput sa se simta rau a mers la un control medical.

Doctorul care a vazut-o atunci a trimis-o acasa si i-a spus ca nu trebuie sa isi faca griji si ca, in scurt timp, se va simti din nou bine. Insa pe masura ce zilele treceau, starea ei s-a agravat.



La o saptamana dupa incident ea a fost dusa la spital, iar dupa analize amanuntite medicii au descoperit un lucru socant: prin muscatura capusei contactase o boala grava, care a determinat aparitia unei infectii ce se raspandea in intreg corpul.

Jo a intrat in coma, iar pentru a-i salva viata doctorii au fost nevoiti sa ii amputeze mainile si picioarele. Femeia este in continuare in stare grava si urmeaza sa mai faca si alte operatii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: