Infiorator: erau in culmea fericirii ca au devenit sot si sotie, dar ce s-a intamplat la 8 zile de la casatorie i-a socat pe toti!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:54

Nunta ar trebui sa fie unul dintre cele mai fericite evenimente din viata unui cuplu. Insa pentru doi tineri din Marea Britanie totul s-a terminat tragic.

In timpul petrecerii burlacilor, Ben Aucott, viitorul mire, a calcat stramb si si-a sucit glezna. Pe moment nimeni nu a dat o importanta majora incidentului.

"Stiu ca ne indreptam spre hotel cand si-a sucit glezna. N-am crezut ca e ceva grav. Ne-am culcat cu totii, iar a doua zi l-am dus acasa. Ulterior, dupa 4 zile, am primit un telefon prin care am fost anuntat ca este in spital, avea piciorul rupt in doua locuri", spune un prieten de-al lui.



Ce a urmat a socat pe toata lumea: Ben a murit in scurt timp, brusc, starea lui de sanatate deteriorandu-se rapid. Tragedia a fost provocata de un cheag de sange aparut in zona piciorului, care i-a urcat la inima si a blocat circulatia.

Toti cunoscutii lui sunt acum in soc, dar cea mai afectata este iubita lui, care a apucat sa ii fie sotie doar 8 zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”