Toti cei care il vad spun ca baiatul din imagine are maxim 10 ani! Insa cand ii afla varsta reala raman SOCATI! Este un caz extrem de rar

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 16:00

La prima vedere baiatul din imaginea alaturata nu pare a avea mai mult de 10 ani. Insa va vine sa credeti ca, de fapt, varsta lui reala este de 26 de ani?

Hyomyung Shin sufera inca de la nastere de o afectiune extrem de rara, numita sindromul X, din cauza careia el nu se dezvolta normal. Practic, boala ii incetineste foarte mult procesul imbatranirii.

Pentru unii poate parea o binecuvantare, insa tanarul nu se poate bucura pe deplin de viata din cauza ei. Are mereu probleme cand iese in oras si comanda bauturi alcoolice.

In plus, sansele de a-si face o partenera sunt extrem de reduse.

In plus, nu de putine ori, a fost luat peste picior de cei din jur si este mai mereu tinta ironiilor. Din nefericire boala nu are leac, iar medicii nu stiu ce tratament sa ii administreze.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: