E REVOLTATOR! Si-a intins cearsaful pe jos si s-a asezat la plaja. Motivul pentru care a fost luata LA BATAIE de un necunoscut

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 aug 2021, 12:10

Nu ai bani de sezlong, nu ai ce cauta pe plaja.

Cine si-ar fi inchipuit ca pe o plaja din Mamaia se poate intampla asa ceva?  O familie  a fost agresata de un individ, pe motiv ca nu a vrut sa-si inchirieze sezlong. Cei doi soti  abia se instalasera pe nisip  cand un barbat a venit si i-a luat la intrebari.Degeaba au incercat turistii sa discute cu  barbatul care  se pare ca ar fi fost angajat al plajei.

Acesta nici nu a vrut sa auda ce aveau oamenii de spus.

Ba, mai mult, i-a injurat iar pe femeie a scuipat-o si a lovit-o. Spiritele s-au incins atat de tare incat, daca nu venea un alt barbat sa-i desparta, cine stie unde se ajungea. Chiar si asa, cearta a continuat.

Pentru ca femeia si sotul ei nu dadeau semne ca vor sa plece, presupusul angajat al plajei a revenit la ei cu inca un individ   si, ca sa se faca mai bine inteles, le-a rupt asternutul de pe nisip.

Socati, cei doi turistiisi strang lucrurile si  parasesc in cele din urma  plaja escortati de  individul care i-a agresat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO142641##

Potrivit legii, administratorii plajelor sunt obligat sa ofere si un spatiu pentru turistii care nu vor sa închirieze sezlonguri.