Auzeau in fiecare zi zgarieturi in interiorul tevilor din baie. Au avut un SOC cand si-au dat seama de la ce era! Ce a iesit intr-o seara din vasul de toaleta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:03

Doi soti din Marea Britanie au ajuns sa mearga la toaleta cu frica din cauza unor sobolani de care nu reusesc sa scape.

Animalele se pare ca intra in casa inotand prin tevi si iesind la suprafata prin vasul de WC. Desi au semnalat problema companiei de apa, reprezentantii acesteia nu au reusit sa gaseasca si sa elimine sobolanii, desi au inspectat tevile cu atentie.

"Auzeam foarte des zgarieturi prin tevi si nu stiam de la ce. Pana intr-o seara cand, fiind la baie, am vazut ca apa din vasul de toaleta incepe sa se agite.

Am vazut ceva negru iesind din gaura si mi-am dat seama ca este un sobolan. M-am speriat foarte tare", a declarat Margaret Woods.

Problema a culminat in momentul in care fiica ei, ramasa singura acasa, s-a trezit cu mai multi sobolani misunand pe gresia din baie. De atunci familia incearca fel si fel de metode pentru a-i elimina, fara succes insa.

In fiecare seara acelasi zgomot se aude in tevi, care semnalizeaza ca sobolanii inca sunt acolo.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”