A pisat niste coji de ou, le-a pus intr-o ceasca si a turnat cafea peste ele! Uite ce se intampla daca faci asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:06

Probabil cei mai multi dintre noi facem acelasi lucru cu cojile de ou dupa ce le golim de continut: le aruncam la gunoi.

Stiati inca ca le puteti folosi dimineata, intr-un mod la care nu v-ati gandit pana acum? Daca aveti acasa o rasnita, puneti cojile in ea si pisati-le pana cand obtineti o pulbere fina.

Ulterior puteti adauga o lingurita din acest praf in filtrul de cafea, sau chiar in ibric. Veti observa ca gustul acesteia va fi mai dulce si mai aromat. In plus, coaja de ou este foarte bogata in calciu si are minerale esentiale care mentin sanatatea dintilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: