Face mii de euro pe luna expediind cartofi necunoscutilor! E GENIAL ce scrie cu marker-ul pe ei!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:13

Cand antreprenorul Alex Craig i-a spus iubitei sale ce idee de afacere are, aceasta i-a ras in fata.

Acum, Alex e cel care rade, pentru ca afacerea lui, aparent inutila, ii aduce mii de dolari lunar.  Clientii sai comanda online un cartof, adauga un mesaj si il expediaza oricui vor ei, in mod anonim. Craig spune ca i-a venit ideea intr-o seara, cand lua cina intr-un restaurant, cu iubita lui.

"N-o sa vinzi nici macar un cartof. E cea mai stupida idee pe care am auzit-o", i-a spus fata.

Spre surprinderea tuturor, ideea lui a fost un succes. In a doua zi de activitate, a primit comenzi in valoarea de 2000 de dolari, prin intermediul platformei online reddit.com.

Din luna mai, el a vandut, lunar, aproape 2000 de cartofi pentru un profit de 10.000 de dolari (aprox. 9000 de euro). Cartofii de dimensiuni medii costa 8 dolari si pot contine 100 de caractere iar cei mai mari costa 10 dolari si au spatiu suficient pentru 140 de caractere.
Alex scrie cu mana lui mesajele, folosind un simplu marker. Afacerea lui este ieftina, amuzanta si profitabila, fiind, probabil, una dintre cele mai bune idei de afaceri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am stans bani sa-ti luam un cadou.

Acesta e."

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.