Uite care sunt alimentele care iti pot face riduri! Trebuie sa citesti asta daca vrei o piele intinsa, la orice varsta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:13

Trebuie sa citesti asta daca vrei o piele intinsa chiar daca inaintezi in varsta!

Daca te uiti la vedete si le admiri pielea tanara si dupa 40-50 de ani, sa stii ca nu toate merg la plastician, nici la spa-uri cu tratamente “revolutionare”…

Unele chiar stiu ca secretul tineretii fara batranete sta in alegerile zilnice. Mai precis, stiu ca anumite alimente le protejeaza de aparitia ridurilor, pe cand altele pot “desena” pe fata o harta nedorita a anilor.

Vei descoperi care sunt alimentele care, consumate zilnic, pot intarzia sensibil aparitia ridurilor.



Probabil deja stiai ca pielea este cel mai mare organ al corpului uman. Are in jur de 2 metri patrati. Ea se se regenereaza continuu, reparand stricaciunile produse de factorii agresivi de mediu precum razele ultraviolete solare si poluarea. Cu trecerea timpului, pielea devine mai subtire, mai fragila, isi pierde din elasticitate si volum si se rideaza.

Ce alimente iti pot face riduri

Un studiu din 2001, publicat in Journal of the American College of Nutrition arata ca “un consum ridicat de legume, fasole, mazare, linte, ulei de soia si ulei de masline
pare sa protejeze pielea de riduri”.

Pe de alta parte, “un consum ridicat de... citeste mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.