Un botez cum numai la curtile imparatesti vezi a blocat cartierul Ferentari

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:24

Nimic n-a fost prea scump- masini de epoca, berbecuti la protap.

Ca sa nu va mai spun ca micutului Rudolf junior i-au cantat cei mai tari manelisti. Priviti ce-au mai dansat pirandele!
Lume, lume, e paranghelie in cartier! S-a botezat robul lui Dumnezeu Rudolf Junior, comoara unuia dintre cei mai isntariti romi din capitala. Toata floarea cea vestita s-a strans la petrecerea de pomina la care Sorinel Pustiu a intretinut atmosfera.
Pusi la patru ace, petrecareti din cele patru zari  descind din limuzine de epoca, mai ceva ca la marile saloane auto.


Pe dupa gardurile inalte, curiosii stau gura casca, tot cartierul e ochi si urechi, caci asa spectacol nu vezi in fiecare zi.
De departe, ciresele de pe tort sunt pirandele focoase care au renuntat la coc, rochii lungi si sclipicioase si s-au imbracat in latexuri colorate, mulate si batute in multe pietre.

Aceasta duduie pare sa fi venit la botez direct din club, e mai mult dezbracata decat imbracata. Poarta o bustiera batuta in pietre si o pereche de colanti mov, cu gauri pe ici pe colo care scot la iveala podoabele cu care a inzestrat-o

mama Natura. Noroc ca sarbatoritul e prea mic sa isi dea seama de cat se sexy e invitata sa, altfel si-ar pune mana la ochi de rusine.
Nici restul dansatoarelor nu sunt mai prejos, sunt la fel de decoltate si se misca provocator.


In timp ce lautarii incing atmosefera si petrecaretii se desfasoara pe covorul rosu asternut in mijlocul mahalalei, un bucatar special adus se ocupa de bucatele care vor fi puse pe mese.
Carnea sfaraie pe gratare iar berbecutul la protap se rumeneste ca sa bucure papilele gustative ale invitatilor de seama care vor petrece pana la mijlocul saptamanii.

Nu e prima data cand Rudolf arata lumii ce inseamna o petrecere adevarata. La fiecare aniversare a fiicei sale, bastanul a avut grija sa organizeze adevarate fieste care au lasat intotdeauna cartierul cu gura cascata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: