O invitatie la masa este intotdeauna o provocare pentru cel care o lanseaza! Cum sa-ti surprinzi invitatii si ce delicii sa pui pe masa

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 00:35

Nimic mai simplu! In bucataria romaneasca si-au facut loc florile.

Produsele care contin flori nu sunt numai extraordinar de inventive, dar si foarte bune la gust. Doamna Maria stie cel mai bine care sunt adevaratele benficii pe care le aduc florile. Dupa o viata intreaga de munca la Statiunea de cercetare in Viticultura si Vinificatie din Pietroasele, s-a decis sa aprofundeze tainele florilor folosite in mancare. Ba chiar a scris si o carte pe aceasta tema.

Sandvisuri, supe, feluri principale de mancare, ba chiar si bauturi.

Sunt 150 de specii de flori comestibile si fiecare poate fi ingredient in orice preparat. Trebuie doar sa stiti asocierea potrivita: „daca florile sunt si aromate, putem prepara inghetate, daca sunt acidulate, de asemena, le putem folosi la bauturi racoritoare.”

Cine a spus ca niste banale cuburi de gheata nu pot insufleti masa? Sunt suficiente cateva petale de flori si problema este ca si rezolvata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sa prepari o mancare gustoasa, colorata si mai ales spectaculoasa, nu este deloc dificil. Poate ca nu tot ce zboara se mananca, dar cu siguranta aproape tot ce creste din pamant, da!

 

Taguri: