Inregistrarea transmisiunii in care doi jurnalisti au fost impuscati in direct face deja inconjurul lumii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:30

Atacul mortal asupra celor 2 jurnalisti, chiar in timp ce realizau o transmisiune in direct, a indoliat o intreaga comunitate!

Inregistrarea transmisiunii in care s-a petrecut tragedia face deja inconjurul lumii. Victimele atacului, reporterul  Alison Parker si cameramanul  Adam Ward! Agresorul, un fost reporter al aceluiasi post de televiziune, a deschis focul intai asupra reporterului iar tipetele disperatei ale tinerei nu l-au oprit pe individ ca apoi sa traga si asupra cameramanului.

Dupa ce i-a impuscat mortal pe cei 2 jurnalisti, atacatorul a fugit! Barbatul a fost, pana la urma, blocat de politie, pe o autostrada.

Incercuit, suspectul, Vester Flanagan, in varsta de 41 de ani, s-a impuscat in cap. Atacatorul a a fost in urma cu ceva vreme concediat de la acelasi post de televiziune. Flanagan scria pe un cont de socializare ca operatorul impuscat a mers sa-l reclame sefilor pe vremea cand erau colegi, dupa o filmare, dupa care a si fost concediat. Flanagan mai scria ca in locul lui a fost angajata Alison Parker.
Acum, intreaga comunitate ii plange pe cei 2 jurnalisti omorati.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Presa americana scrie ca tanara Alison era logodita si urma sa se casatoreasca, in timp ce cameramanul Ward planuia sa renunte la televiziune si sa faca altceva.

In momentul atacului, echipa de televiziune o intervieva pe sefa Camerei de Comert locale. Si ea a fost impuscata, dar a scapat cu viata. Imediat dupa tragedie, Casa Alba a cerut congre

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.