Situatie hilara in Sectorul 3 din Bucuresti. Cum arata vacile de oras, crescute printre asfalt si betoane

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Omul gospodar se descurca in orice situatie. Daca n-are bani, creste in batatura vaci si tot felul de oratanii. Mai grav e atunci cand nu locuieste intr-o margine de sat, ci taman in buricul Capitalei.

De ani de zile, oamenii de pe o strada din Bucuresti indura mizeria si mirosul cumplit care vin de la ferma din vecini. De cum se crapa de ziua si pana apune soarele, fermierul are grija ca de ochii din cap de vacile lui. In fiecare zi, la ora fixa, are, n-are treaba, omul isi scoate cireada la pascut. Tacticoase, animalele trec pe sub nasul vecinilor lasand in urma lor un miros intepator de fan proaspat digerat.

Barbatul nu asculta  de gura lumii, asa ca, in timp, a reusit sa ingramadeasca intr-un graj peste zece suflete, spun vecinii terorozati de mizerie si mirosul insuportabil. Una dintre vecine spune ca nu mai stie incotro s-o apuce. Urina de la animale i  s-ar fi  infiltrat in peretii casei si de aici toata familia s-ar fi imbolnavit. Incoltiti din toate cotloanele, fermierii de ocazie se apara.

Satui sa tot traiasca mai rau ca la tara, oamenii spun ca au au umplut masa Primariei Sectorului 3 cu sesizari, dar nimeni nu i-ar fi impus omului sa-si duca vacile

din cartier,  chiar daca exista o lege care spune clar: „Pe teritoriul Municipiului Bucuresti se interzice cresterea sau intretinerea, in gospodarii individuale a animalelor si pasarilor pentru consum, piele, blana si tractiune(...) cu exceptia animalelor de companie."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Primaria Sectorului 3 l-a amendat pana acum pe fermier cu

3 mii de lei.

##VIDEO143021##

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.