Distractia ia cu asalt Romania! Bucurestenii au parte de o placinta-gigant iar la Arad va fi show aviatic

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Timpul liber e un lux... La cat de saraci suntem la acest capitol, nu ar fi pacat sa irosim putinele momente in care putem face ce vrem?

Startul distractiei se da de vineri in Capitala unde vedeta va fi o placinta  gigant  tricolora, care va cantari aproape o tona si va avea 20 de metri lungime.

Ultimul weekend al verii suna bine. Vremea va tine cu noi! Puteti merge linistiti la mare! Vreti sa petreceti cu lumea buna? Aflati acum, unde trebuie sa ajungeti si cum trebuie sa va purtati!

Cine ajunge weekendul acesta la Sibiu, sa nu se sperie.

Poate parea ca va intoarceti in timp acolo. E Festivalul Medieval. Puteti chiar sa va costumati in cavaleri si domnite. Nimic nu se compara cu celebra branza din Marginimea Sibiului! Asta spun in cor, an de an, toti gurmanzii care se aduna la poalele Cindrelului. Si daca bunatate de branza mai e stropita si cu tuica margelata atunci totul e prefect.

La Suceava, sambata e spectacol pe cer! Se vor executa salturi in tandem cu parasuta si zboruri de inalta acrobatie cu avioane si planoare!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aradenii

petrec  dis de dimineata si o tin tot asa pana la-nserat. Sunt zilele orasului, un adevarat maraton de concerte, proiectii de filme la piscina, spectacole cu foc! Printre invitati: Delia, Alex Velea si What's Up.

##VIDEO143026##

Inainte sa-mi iau ramas-bun, va mai dau un  sfat: bucurati-va de lucrurile marunte! Ele fac diferenta! Sunt Ilinca Obadescu. Ne vedem joia viitoare, la aceeasi ora!