Vibratia numarului casei tale! Afla ce semnifica fiecare numar in parte si cum il calculezi!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 12:40

Trebuie spus insa ca numerele casei sau apartamentului in care locuiesti nu sunt nici benefice, nici negative; ele sunt energii, iar vibratia lor trebuie judecata mai degraba din punct de vedere al compatibilitatii, decat al valorii numerice.

Cum calculam numarul casei? foarte simplu. De exemplu, daca locuiesti la apartamentul 126 aduni 1+2+6= 9 Numarul 9 reprezinta vibratia casei sau a apartamentului. Daca obtii un numari compus din 2  cifre, le insumezi pana obtii un singur numar.

1- Numar recomandat persoanelor luptatoare, care isi doresc sa ocupe functie de conducator, lider sau coordonator. Locatarii care au urmatoarele meserii: cadre militare, politisti, chirurgi, judecatori, patroni, cercetatori sunt foarte avantajati de acest numar.



Numarul 1 confera relaxare fizica, dar  si neliniste mentala, intelectuala. Spatiu destinat unui individ activ. Nepropice lenesilor, comozilor, diplomatilor. Stihia dominanta este focul, deci riscuri de incendii. Apartamentul care poarta amprenta lui 1 nu ingaduie pompieri sau alte meserii in legatura cu focul.

Nu e bine sa existe arme de foc sau arme care se aseamana cu cifra 1 (cutit, bata, surubelnita). Este indicat ca la plecare sa fie deconectate aparatele electrice.
Este benefica existenta unui simbol al soarelui sau al leului. Ziua favorabila musafirilor este duminica. Benefice culorile aurii, galben, portocaliu. Numarul invitatilor sa dea un numar impar. Sa existe intr-un colt un rubin sau diamante, aur.

2- Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: