Pentru Neslihan Atagul din serialul “Un destin la rascruce”, natura este cel mai bun terapeut

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Neslihan Atagul, actrita care interpreteaza rolul lui Neriman in serialul “Un destin la rascruce”, difuzat de Kanal D de luni pana vineri, de la ora 20.00, este adepta unui stil de viata simplu si cat mai natural posibil.

Pentru Neslihan, cel mai bun “terapeut” impotriva stresului este natura. De aceea, cum are putin timp liber, tanara actrita evadeaza undeva in padure, pe marginea unui lac sau la malul marii.

Pentru mine, cele mai pretioase momente sunt acelea in care reusesc sa ma conectez la mine insami. Natura este cel mai bun mijloc prin intermediul caruia putem accede la noi insine. Ciripitul pasarilor, fosnetul copacilor sau zgomotul valurilor imi dau acea liniste de care am nevoie, ca actrita, pentru a rezona cu energia personajelor pe care le interpretez ”,

a declarat actrita.

Neslihan a mai precizat ca rolul eroinei pe care o interpreteaza in serialul “Un destin la rascruce” este foarte solicitant din punct de vedere actoricesc.

Neriman are trairi intense – din punct de vedere emotional, vibreaza undeva. Acest personaj imi cere, practic, sa uit de mine si sa ma transpun pe alta frecventa. Timpul pe care il petrec in mijlocul naturii ma ajuta sa fac, de fiecare data, acest lucru ”,

a mai spus actrita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul „Un destin la rascruce”, cu Neslihan Atagul in rolul principal.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.