Aventurile halucinanate ale familiei Partag or sa ne faca din nou sa radem in hohote! Noul sezon "Vacanta Mare - Leana s-a intors” incepe maine seara, de la 21.30

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:38

Leana este mai apriga ca niciodata! Nici DNA-ul nu-i sta in cale!

Asteptarea a luat sfarsit! Maine, 29 august, incepand cu ora 21:30 Leana si Costel revin la Kanal D. Ii veti regasi tineri, spirituali si pregatiti sa va impartaseasca amintiri siropoase din tineretea lor.

Povestea lor de dragoste incepe in Sadova, in birtul satului, acolo unde Costel o cucereste pe Leana cu mirosuri imbietoare.
Iar ea l-a cucerit cu parul negru carliontat, dar si cu insistenta care o caracterizeaza, atunci cand vrea ceva.

Iar asta nu este tot. Vi-i imaginati pe Leana si pe Costel la DNA? Ei bine, maine de la orele 21:30, veti avea ocazia sa ii si vedeti in actiune. Dar familia Partag nu se distreaza doar pe sticla, ci si in realitate. Cei 4 membri nabadaiosi au fost cat pe ce sa lesine in rollercoaster.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.