I-au spus sa faca un RMN la cap, insa nimeni nu a banuit ca in creierul ei se ascunde de 26 de ani un embrion de...! Medicii au fost de-a dreptul uluiti cand au vazut

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:41

Yamini Karanam in varsta de 26 de ani a avut un adevarat soc cand s-a treit dupa anestezia in urma carei medicii i-au facut o operatie la creier.

Medicii care i-au facut operatia tinerei au gasit localizat in creierul ei ceva cu totul neasteptat. Studenta se confrunta cu probleme de memorie inca din 2014 si si-a dat seama ca se intampla ceva cu ea. Mai ales ca, atunci cand citea o carte, nu retinea absolut nimic. Insa nici nu a banuit vreo clipa ceea ce medicii aveau sa gaseasca in creierul ei.

Dupa mai multe dispute intre neurologi si neurochirurgi privind situatia ei, fata si-a luat inima in dinti si a mers singura la un celebru Institut de neurologie din Los Angeles.

Medicii de acolo i-au facut o operatie minim invaziva pentru a-i extrage ceea ce se considera a fi o tumoare. Insa formatiunea nu era de natura canceroasa, ci era embrionul surorii ei gemene de care nici nu a stiut ca exista.

Din cate tumori au extras medicii respectivi, mai exact peste 8 000, este a doua a oara cand se confrunta cu un asemenea caz. Intr-un interviu, Karanam a declarat ca: "nu mai puteam sa o suport pe rautacioasa de sora mea care ma tortura de peste 26 de ani..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: