Andreea Banica, pedepsita la "Roata Norocului"! Artista s-a asezat in genunchi si a inceput sa impinga portocale cu nasul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Andreea Banica a primit o pedeapsa chiar de la prima invartire a Rotii Norocului.

Artista a trebuit sa aleaga unul dintre cele trei plicuri in care se aflau propunerile de pedeapsa. Pentru a alege plicul, ea i-a cerut ajutorul lui Andrei, un baiat care a fost abandonat de parinti la doar 11 luni, care e crescut acum de strabunica lui in varsta de 72 de ani si pentru care a concurat Andreea.

Andreea a ales plicul numarul doi iar pedeapsa pe care a primit-o a fost aceea de a impinge, cu nasul, trei portocale spre interiorul unui vas de toaleta.

La inceput, ea a ezitat sa indeplineasca pedeapsa dar, si-a luat inima in dinti si a trecut cu brio de aceasta proba, in aplauzele spectatorilor. Urmareste pedeapsa Andreei in materialul video de mai jos:

##VIDEO143129##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Indiferent de castigurile de la „Roata Norocului”, copiii pentru care joaca vedetele vor

beneficia de o bursa de educatie oferita de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza. In cadrul campaniei „Salvator de viitor”, initiata de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza, alaturi de Kanal D, Habitat for Hymanity Romania si Proconsul, putem construi impreuna un nou centru in care copii din familii sarace sa beneficieze de un program educational complet, masa si supraveghere constanta. Cu un sms la 8838, in valoare de 2 Euro, putem face acest lucru posibil!