Botez de cinci stele pentru Rosa, fetita lui Pepe. Zeci de oameni s-au adunat in fata bisericii pentru a-i vedea pe parinti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Invitatii au ramas la petrecere pana dimineata.

Imbracati la patru ace, Pepe, Raluca si cele doua fetite ajung cu numai doua minute inainte de ora la care este programata slujba de crestinare a micutei Rosa.Cantaretul poarta un costum auriu si ochelari de soare. Raluca, sotia lui Pepe, a ales o rochita de culoare roz aprins, iar fetitele par sa fi avut acelasi designer. In cateva clipe ajung si nasii.

Doi pasi, atat face Andra pana cand finuta ii ajunge in brate.

Emotiile uriase ii cuprind deopotriva pe parinti, dar si pe nasi. Pe celalalt trotuar, zeci de curiosi analizeaza cu atentie orice detaliu. Imediat ajung si primii invitati. La petrecere, Pepe  a ajuns primul. Micuta Rosa si mamica ei s-au lasat asteptate. Taticul era preocupat ca toate detaliile petrecerii sa fie puse la punct.

Nasii au ajuns imediat dupa tatic pentru a se asigura ca totul este in regula.

AU zabovit cateva minute afara si nu s-au abtinut de la gersturi de tandrete, semn ca dragostea pluteste in aer si acum. Apoi au plecat impreuna sa se schimbe si sa-l aduca si pe micutul David la petrecere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO143153##