Spital sau focar de infectie? Imagini cumplite vin din sectia de Boli Interne a Spitalului de Urgenta din Constanta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Bietii oameni care cauta alinare pentru suferintele lor au parte de un tratament de cosmar- gandacii misuna pe mesele si pe paturile din saloane in plina zi.

Gandacii colcaie in voie la Boli Interne”, unde, in mod normal, nici urma de microb n-ar trebui sa fie- pacientii internati aici spun ca in zadar fac tratament, daca zilnic stau cu teama ca insectele purtatoare de boli le vor ajunge in mancare sau in pastile.Daca in saloane abia iti faci curaj sa intri din cauza gandacilor, in bai nici atat nu te incumeti: grupurile sanitare stau sa cada- faianta este ruginita, cada sparta in toate colturile, iar bateriile de dus si de la chiuveta sunt inecate in calcar.

Revolta din randul pacientilor a ajuns pana in online. Socat de ce vede, un baiat de 14 ani venit in vizita la bunica sa internata aici a facut fotografii pe care le-a postat mai apoi pe o retea de socializare. Anul trecut, in luna mai, o alta pacienta a surprins imagini asemanatoare pe sectia de Neurologie, iar anul acesta, in ianuarie, sectia de Pediatrie a fost aspru criticata de mamicile care aveau copii internati aici.

De la ultimele acuzatii incoace, doar sectia de Pediatrie a primit fonduri de la Ministerul Sanatatii pentru renovare. Intr-un comunicat de presa al Spitalului Judetean Constanta, reprezentantii institutiei recunosc starea deplorabila a unor sectii din spital, si spun ca se lupta sa obtina fonduri si pentru celelalte sectii aflate in paragina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO143172##