Aveti mare grija cu cine va imprieteniti pe retelele de socializare! Un barbat din Timisoara si-a vandut si casa parinteasca din cauza unei amenintari

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:53

Idila virtuala s-a transformat intr-un real cosmar pentru timisorean.

Barbatul a fost abordat pe internet de o domnisoara care i-a cerut prietenia. Numai ca amicitia online s-a transformat rapid intr-un santaj. Omul nu si-a imaginat ca in spatele contului fals este, de fapt, un individ care il va stoarce de bani.

Barbatul s-a lasat fotografiat in costumul lui Adam, convins ca tanara cu care credea ca vorbeste se va poza, la randul ei, dezbracata. In schimb, s-a trezit cu un telefon din partea unui barbat furios, care il acuza ca ar fi profitat sexual de fiica lui minora.

Disperat sa nu ajunga pe mana politiei, omul a vandut tot ce a putut ca sa faca rost de bani: o casa, niste terenuri, si si-a golit pana si fondul de pensii. In total, 26 de mii de euro.

Individul avea de gand sa-i mai ceara victimei inca 10 mii de euro. Disperat ca a ajuns la fundul sacului, barbatul s-a dus intr-un final la politie si le-a povestit oamenilor legii cosmarul prin care trece de aproape un an.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi a fost surprins in flagrant in timp ce primea de la victima 14 mii de euro, suspectul a negat totul.

Ba, a venit si cu o explicatie: „A vrut sa violeze un copil de opt ani. (…) Sa vedeti pozele nud, sa vedeti cum vrea sa faca dragoste cu copii!”
Suspectul a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat magistratilor pentru arest preventiv. Risca ani grei dupa gratii pentru santaj. Victima, in schimb, spera ca politistii sa reuseasca sa-i recupereze prejudiciul.