A vrut sa-si anuleze nunta cand s-a trezit dimineata cu fata invadata de cosuri! Uite cum a aratat aceasta tanara in ziua cea mare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 10:50

Tanara din imaginile alaturate a fost la un pas sa isi anuleze nunta din cauza unei intamplari la care nu se astepta.

Gaby Lassman, in varsta de 27 de ani, din Londra, a trait un adevarat soc in momentul in care, intr-o dimineata, s-a trezit cu tenul acoperit de o acnee severa.

Tanara s-a panicat foarte tare deoarece peste 5 luni urma sa aiba nunta, eveniment la care isi dorea sa arate perfect. A facut mai multe teste, prin care a incercat sa afle ce fond de ten ii poate acoperi imperfectiunile.



Acneea era insa atat de severa incat nu putea fi ascunsa cu niciun fel de produs cosmetic. Disperata, Gaby se gandea din ce in ce mai serios sa anuleze nunta. Din fericire, a descoperit in ultimul moment un tratament cu laser in urma caruia aspectul tenului s-a imbunatatit considerabil.

Iata cum a aratat fata in ziua cea mare:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.