Un protest anuntat pe retelele de socializate s-a transformat intr-o situatie penibila pentru cativa medici tineri

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:57

Ajunsi in capitala, in fata Guvernului, doctorii au ramas muti cand au vazut ca doar 6 colegi le sunt alaturi.

Silvia si Razvan sunt rezidenti la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara. N-a contat ca in ultimele 24 de ore n-au inchis un ochi. Cum au iesit din garda, au luat drumul capitalei.

Nu le-a venit sa creada ca numarul impresionat de doctori nemultumiti care isi anuntasera prezenta are doar o singura cifra.
Explicatiile vin repede din partea unuia dintre medicii care au sustinut pe Facebook aceasta forma de protest: „Cei din teritoriu au fost anuntati sa nu vina, avand in vedere ca este cod portocaliu, sa ramana sa protesteze local, ceea ce la la Iasi se

intampla.”

La fel de dezamagita este si Silvia, o alta tanara care a visat sa vindece boli si sa vada oameni zambind: „Nu mai vrem sa inghitim ce se intampla in sistemul medical, vrem salarii decente, reforma, conditii decente in spitale.„

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu

fastaceala isi face public salariul. Nu stie ce reactii ar putea starni:„Salariul net, fara spor este 1300 de lei. (…) numai chiria este 900 de lei.”

Si ea si colegul ei au fost curtati de mai multe spitale din strainatate, insa tineriii s-au ambitionat sa ramana in tara. Spera ca in curand isi vor putea face meseria asa cum trebuie.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.