"Mi-a fost teama s-o alaptez, daca doare?" E incredibil cum s-a nascut aceasta fetita, doctorii au fost uimiti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:06

Chloe Pullen a povestit ca ideea de a-si alapta fetita i-a provocat, la inceput, teama.

Micuta Rose Esme Pullen i-a uimit pe doctorii maternitatii un de s-a nascut. Ea a venit pe lume cu doi dinti deja crescuti. De obicei, bebelusilor le apar primii dinti in jurul varstei de sase luni.

"Am facut cezariana si eram sub anestezie generala dar, cand m-am trezit, sotul mi-a spus ca bebelusul nostru avea dinti. Moasele au spus ca nu au mai vazut niciodata asa ceva",

a povestit Chloe. Doctorii spun ca unul din 3000 de copii se naste cu dinti.

"Mi-a fost teama s-o alaptez, dar nu a durut. Nici nu i-am simtit dintii",
a spus proaspata mamica.

Rose nu e primul caz nascut cu dinti in familie. Bunica ei din partea mamei s-a nascut de asemenea cu un dinte incisiv. Dintii lui Rose au fost indepartati la trei zile dupa nastere, dar acestia vor creste la loc odata cu restul danturii.


"Nu ma asteptam sa fie vizitata de Zana Maseluta inainte fratelui ei", a glumit Chloe, care mai are acasa un baiat de doi ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.