Au incremenit de spaima si stau cu FRICA dupa ce au gasit aceasta creatura pe malul unui rau! Specialistii nu reusesc sa isi dea seama ce este

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:08

Clipul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare, iar multa lume incearca sa gaseasca o explicatie pentru imaginile surprinse.

Creatura a fost descoperita pe malul unui rau, iar cei care au gasit-o au crezut initial ca este vorba de cadavrul unui pui. Pentru a se lamuri, au dus specimenul la un laborator pentru a-i face niste analize.

Specialistii au ramas insa inmarmuriti deoarece, dupa mai multe teste, nu au reusit sa isi dea seama despre animal este vorba. Probele de ADN nu se potriveau cu nicio specie din regnul animal cunoscut.



Teoriile au inceput imediat sa curga, iar mai multa lume crede ca este vorba despre un extraterestru. Iata si imaginile:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.