Arena bucatarilor: reteta de scoici cu iz mediteraneean

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Un chef bun inoveaza in permanenta in bucatarie si se joaca cu arome si texturi.

Alex Negoita a venit in bucataria Arenei Bucatarilor pentru a ne cuceri cu reteta lui de scoici cu iz mediteraneean: un cioppino vero!

Iata ce ingrediente a folosit:

- file de pangasius
- file de dorada
- file de biban de mare
- scoici
- creveti
- rosii
- morcovi
- telina apio
- ardei iute
- ceapa rosie
- usturoi, unt
- ulei de masline
- sare si piper

Urmariti modul de preparare in materialul video de mai jos:

##VIDEO143352##

Nu ratati sambata, 5 septembrie, de la ora 11:00, show-ul culinar “ Arena Bucatarilor ”, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”