Ce poate fi mai frumos pe lume decat momentul in care iti strangi in brate, pentru prima data, copilul! Marian Vanghelie este de nerecunoscut de cand a devenit tata de fetita!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 13:16

Nimic nu i se mai pare imposibil, citeaza din Nelson Mandela si mai ca plange de fericire. A mers intr-un suflet la spital, inca de dimineata, de mana cu Oana Mizil!

Moment unic in viata cuplului Vanghelie- Mizil. Astazi s-a nascut primul lor copil, Maria. O fetita de 2 kilograme si 700 de grame, care a primit nota 10 la nastere.

Tinadu-se de mana. Asa au ajuns la spital, in aceasta dimineata, Marian Vanghelie si Oana Mizil. Alaturi le-au fost apropiatii, si ei coplesiti de emotii.

Venirea pe lume a Mariei l-a schimbat radical pe Marian Vanghelie.

Nimic nu i se mai pare imposibil! 3 septembrie nu a fost o data aleasa de cei doi parinti, dar poate ajunge sa insemne ceva.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imediat dupa fericitul eveniment, Marian Vanghelie a postat cateva imagini pe un site de socializare cu

micuta Maria: „Nasterea unui copil este un dar nepretuit. Astazi, eu si Oana am devenit parintii unei minunate fetite pentru care le suntem recunoscatori lui Dumnezeu si medicilor. ”

Marian Vanghelie mai are inca o zi de libertate, sa le fie alaturi Oanei si Mariei, dupa care va trebui sa revina in arestul a domiciliu.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.