La nastere era cat o bancnota, cantarea doar 900 de grame iar medicii nu ii dadeau nicio sansa! Cum arata acest baietel acum: "E o minune vie!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 09:40

Baietelul din imaginile de mai jos este considerat o minune vie de catre medici, care nu ii dadeau nicio sansa de supravietuire.

Levi Phipps a venit pe lume prematur, cu 8 saptamani inainte de termen. Cand s-a nascut cantarea doar 900 de grame si nu era mai mare decat o bancnota de 10 lire sterline.

Starea lui generala era foarte proasta: avea numeroase infectii, membrele dezvoltate incorect, iar sangele nu circula cum trebuie din cauza unei malformatii grave la inima.

Levi a stat 2 luni in spital si a fost tinut in viata de aparate, timp in care medicii i-au facut numeroase interventii chirurgicale, inclusiv una la nivelul cordului.



Doctorii nu ii dadeau nicio sansa dar, cu toate acestea, micutul a luptat pentru viata lui si a supravietuit. Desi nu s-a dezvoltat normal, iar la 6 ani corpul lui are dimensiunile unui copil de un an, Levi este plin de viata si tocmai a inceput clasa intai.

"Nu credeam ca vom apuca ziua in care sa-l vedem mergand la scoala! Este foarte bucuros si nerabdator sa descopere lucruri noi.
Ceea ce s-a intamplat este o minune", spun parintii lui.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”