Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 11

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Sinasi realizeaza ca a pierdut-o definitiv pe Neriman.

Dupa confruntarea intre Macit si Sinasi, Neriman se vede nevoita sa ii dea de inteles acestuia din urma ca relatia lor s-a incheiat. Sinasi realizeaza ca a pierdut-o definitiv pe tanara careia ii dedicase iubirea sa in ultimii ani.

Onur vrea sa opreasca jocul pus la cale de Pelin si ii marturiseste lui Macit ca totul a fost doar un scenariu gandit dupa o  criza de gelozie. Constatand ca nu poate sa mai tina sub control minciuna raspandita, Pelin ii dezvaluie, la randul ei, lui Macit ca totul a fost o farsa.



Macit adopta o noua tactica de o cuceri pe Neriman si nu o mai cauta o perioada, respectand astfel dorinta fetei.

Neriman primeste vestea ca a fost selectata sa primeasca o bursa de studiu din partea unui celebru atelier de pictura. Entuziasmata, fata realizeaza ca primirea bursei a putea insemna poarta spre o viata mai buna. Ajunsa la atelierul de pictura, Neriman are parte de o mare surpriza de proportii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”