A amestecat Cola si gaz pentru bricheta iar rezultatul e SPECTACULOS! Experimentul trasnit a devenit viral pe Internet

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 sep 2020, 09:00

Amestecul dintre bautura acidulata si gazul volatil este exploziv.

Realizatorii din spatele unui canal ucrainean de YouTube, Kreosan, au filmat un experiement spectaculos. Ei au amestecat Cola si propan, gazul intalnit de obicei in brichete.

ATENTIE, acest eperiment trebuie realizat in aer liber, folosind protectie adecvata, reactia este instantanee si intensa.

Turnati gazul in sticla de Cola iar in momentul in care intoarceti sticla cu gura in jos ele doua substante interactioneaza iar eliberarea de energie este imediata.

Urmareste in materialul urmator experimentul celor doi ucraineni:

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.