Cat este de sanatoasa inghetata din comert? Aflati toate capcanele acestui desert apetisant

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 08:45

Am mancat-o o vara intreaga si continuam sa o consumam si acum! La cat este de delicioasa, cu greu se poate abtine cineva in fata unei portii zdravene de inghetata.

Vitrinele supermarketurilor sunt pline de cutii de inghetata: o multime de firme, diverse culori si preturi pentru toate buzunarele. Iar costul este deja o prima capcana.

Desi nu contine mai nimic natural, o astfel de inghetata poate avea avantajele ei: „un lucru inghetata poate sa aiba mai putine calorii decat o inghetata naturala”.

Insa adevarata „capcana” a unei delicioase cupe reci si aromate abia acum vine: „vedem si inghetate de culoare albastra de exemplu, rozuri foarte interesante care evident sunt obtinute prin colorare artificala si nu naturala”

Cand plecati in cautarea deliciosului desert racoritor pe

care il puneti pe masa, citirea ingredientelor de pe produs trebuie sa devina obisnuinta. Si oricat de mult ne-ar displacea sa recunoastem, de obicei, costul ridicat reflecta si o calitate pe masura.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.