Tot mai multi primari ajung din fotoliile lor luxoase direct in arest. Ultimul pe lista - Sorin Oprescu!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:50

Am avut incredere si i-am votat, in speranta ca orasele noastre vor fi modernizate. Ca se va face curatenie pe strazi si vom trai cu totii mai bine! Acum, parca traim un cosmar.

La Primaria Capitalei usile raman deschise, insa cine stie cand si daca primarul  va mai trece pragul institutiei.

Milioane de romani au votat politicieni locali care s-au intrecut in promisiuni pentru a ajunge la fotoliul de primar. Si tot atatia oameni au sperat ca vor scapa de cel mai mare virus al clasei politice romanesti.   Coruptia!    In decursul mandatelor au facut cunostinta, insa, cu alte indeletniciri ale primarilor.

Multora inca nu le vine sa creada ceea ce se intampla.E un adevarat tsunami al dosarelor penale peste tara! Iar prognoza DNA arata vremuri tulburi.


Cod rosu de dosare penale s-a abatut peste toata tara indeosebi in partea de sud, est si nord est. Ploi torentiale de acuzatii si arestari au luat cu asalt mai multe primarii. Valul produs de DNA i-a luat pe sus pe mai multi edili.
Ultimul, dar nu si cel din urma este, Sorin Oprescu, primarul Capitalei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”