De Sfanta Marie se lasa sapa sa se odihneasca! E sarbatoare mare si nu se poate ca romanul sa nu dea fuga la balci

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 13:50

Se infrupta omul dintr-un mititel, se racoreste cu o bere si pleaca spre casa cu sacosa plina! Nu inainte de a avea parte de niste senzatii tari.

Sarbatoarea-i sfanta la Brezoaele! De o suta de ani incoace, in fiecare an de Sfanta Marie, balciul vine in comuna. O lume pestrita se insira pe ulita. Gasesti tot ce ti-ai putea inchipui. Vata pe bat, baloane colorate, tarabe cu haine, cratite si cate si mai cate! Sa aiba omul de unde alege! Dar tot gratarul este rege! Acesti domni s-au retras la umbra sa se cinsteasca!

Grataragii muncesc la foc continuu! Ce ar fi balciul fara tiribombe? Ritmurile populare atrag clienti de toate varstele.

Aceasta doamna a venit cu nepoata sa o dea in masinute, dar cade prada tentatiei! Cu sortul in fata, femeia se urca la volanul de jucarie! Alt bunic, alta tentatie!

Si, totusi, negotul ii aduce pe cei mai multi la balci! Taranul nostru profita de ocazie! Asa ca nu-i de mirare ca isi lasa toata pensia la balci!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Incepe

negocierea, dar precupeata nu se lasa impresionata de babuta cu baston! Daca are 2 porci in batatura inseamna ca in punga are si ceva banuti! Ceaun n-a cumparat, dar un mititel si o bere tot trebuie sa guste!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.