BOMBA! Anca si Leo de la Strehaia au reusit sa o scoata din minti pe Renata! Bruneta a fugit efectiv din platoul WOWbiz!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

"Sa ramana cu Anca, nu imi face el mie dintr-astea" - Momentul uluitor e aici.

Nimeni nu se astepta ca povestea lui Leo de la Strehaia sa se complice atat de mult. A dorit sa se impace cu Anca doar pentru a pune mana pe averile de la Strehaia, dar a reusit sa o comita rau de tot.

Aflate in platou, Anca si Renata si-au aruncat cuvinte grele, iar Leo nu a incercat deloc sa o apere pe cea pe care a cerut-o de sotie.

La un moment dat, Renata n-a mai rezistat sa fie prinsa la mijloc intr-un razboi care nu este al ei si a fugit instant din emisiune. "Cum sa ma scuipe ea pe mine si Leo sa nu intervina. M-a cerut de nevasta si nu imi ia deloc apararea. Plec si daca vreti sa vedeti unde plec, veniti dupa mine. Sa ramana cu Anca si cu cine vrea el", a urlat Anca nervoasa.


Degeaba a incercat Leo sa o convinga sa se intoarca pentru ca nu a fost chip ca Renata sa fie induplecata. Bruneta s-a suit in masina si a plecat de la Kanal D.

Urmeaza sa vedem ce se mai poate intampla in continuare in si asa complicata viata amoroasa a "printului tiganilor".

Sursa: WOWbiz

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”