A luat o bucata de ata dentara, a dat cu oja pe ea, dupa care a pus-o pe unghie. E incredibil ce s-a intamplat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 14:04

Unghiile unei femei reprezinta pentru multa lume o carte de vizita, iar o persoana cu o manichiura ingrijita poate inspira mai multa incredere.

Daca ati ramas in pana de idei si nu mai stiti cum sa le decorati, puteti incerca trucul de mai jos. Aveti nevoie de o bucata de ata dentara, pe care trebuie sa o imbibati cu oja folosind o pensula.

Ulterior, dupa ce pe unghie at aplicat un strat de baza, presati ata pe suprafata ei in mod repetat; veti observa ca aceasta imprima niste dungi. Pentru un efect mai spectaculos puteti schimba culoarea cu care este imbibata ata.



La final, dupa ce oja s-a mai uscat, aplicati un strat de lac. Vedeti rezultatul si procedurile pas cu pas in materialul de mai jos:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.