A luat o folie de aluminiu, a pus sare, praft de copt si apa fierbinte in ea dupa care si-a aruncat bijuteriile inauntru. E incredibil ce s-a intamplat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 16:45

Cu siguranta multi dintre voi aveti acasa cel putin o bijuterie veche, care s-a murdarit si care ar avea nevoie de o curatare.

Stiati ca le puteti reda aspectul initial extrem de simplu, printr-un truc pe care il puteti realiza si acasa? Iata ce trebuie sa faceti.

Aveti nevoie de un bol mic, o lingura de sare, una de praf de copt, o lingurita de detergent de vase si un pahar de apa calda. Acoperiti interiorul bolului cu folia de aluminiu, dupa care amestecati ingredientele de mai sus.

Aruncati bijuteriile inauntru si lasati-le acolo timp de 10 minute.

Dupa ce le scoateti veti observa ca murdaria a disparut. Daca au mai ramas mici pete in locurile greu accesibile, le puteti inlatura cu o periuta de dinti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.