A fost cea mai rece dimineata din acest sezon, pana acum. Minus 1 grad Celsius s-a inregistrat in centrul tarii, la Miercurea Ciuc

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 14:05

In zonele montane, oamenii au inceput deja sa faca focurile in sobe! Iar daca o vor tine asa, se anunta o toamna lunga si cam scumpa!

Cine a iesit din case in aceasta dimineata a avut parte de o surpriza rece, nu gluma! A fost cea mai rece dimineata de toamna, din acest an, asa ca hainele de vara au fost repede inlocuite cu  cele groase. Pantaloni lungi, bluze de lana, pantofi sau ghete, asa au luat-o matinalii la pas spre serviciu. Au fost 7 grade dis-de -dimineata la Piatra Neamt, asa ca oamenii au simtit nevoia sa  se incalzeasca si au facut focul in sobe.

Minus 1 grad aratau termometrele in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc si 1 grad la Intorsura Buzaului. La munte, la altitudini de peste 2.500 de metri, mercurul a scazut pana la minus 2, minus 3 grade Celsius. Vremea s-a racit semnificativ si pe Valea Prahovei. De cum s-au ivit zorii zilei, la Predeal erau doar 3 grade si 4 la Sinaia.  Temperaturile se mentin normale pentru aceasta perioada in sudul tarii, adica peste 20 de grade Celsius.

Din aceasta noapte, insa, toamna ne aduce si ploi in sud-vestul tarii, dupa care se vor extinde si in celelalte regiuni. Partea buna este ca din weekend, vremea se va insenina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”