Renata a scos-o din sarite pe Anca de la Strehaia, pe care a acuzat-o ca are o aventura cu un barbat pe nume Jean

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

"Mai bine Dana decat Renata...Aseara, s-au intalnit pe ascuns! Ii era dor de el, crapa inima in ea.

Leo, de ce nu ai vrut sa ne impacam? Nu ai putut sa dormi singur? Asa esti fermecat, nu poti dormi singur. Am inteles si te-am lasat in pace. Se insoara cu Dana acum? Nu cred! Leo, cat mai are de trait, nu o sa se insoare cu niciuna! Eu sunt sotia lui adevarata", a spus Anca.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16788246/1/media-144195543565989600.jpg
"Cu tine se joaca cel mai mult! Vine la Strehaia si se joaca cu tine! Tu nu te joci? Vrei sa iti spun eu cu cine te joci tu? Ce mai face Jean? Vine si te ia de la

Strehaia cu masina si se joaca cu tine! Cumintenia pamantului care te crezi! Jean din Anglia", a spus Renata.

"Eu nu vreau sa o jignesc, cum imi vorbest ea mie asa? E un gunoi. Vorbeste asa cum a invatat-o Leo. Astea sunt vorbele lui si ale mamei lui. Renata, nici nu imi pasa de tine, esti un gunoi. Ce adevar? Nici nu imi pasa", a spus Anca. Vezi materialul video pe wowbiz.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.