Ilinca Vandici stie ce vrea de la un barbat! "Nici faima, nici banii, nici frumusetea nu-ti aduc fericirea!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 14:18

Diva isi doreste alaturi un urmas al lui Adam care sa o faca sa rada cu pofta! Sexy, frumoasa, celebra si mereu cu zambetul pe buze, Ilinca Vandici este o femeie la care viseaza o sumedenie de barbati.

Vedeta Kanal D ar avea toate motivele din lume sa fie pretentioasa in alegerea unui partener de viata, dar, surprinzator pentru o femeie frumoasa si celebra, nu are o lista de criterii pe care si-ar dori sa le indeplineasca un barbat ca sa o cucereasca.


Tot ce isi doreste diva este un reprezentant al sexului tare care sa o respecte si sa o faca sa rada cu pofta.
Si, ce credeti, nici situatia financiara nu conteaza pentru ca superba Ilinca vrea un barbat alaturi de care sa construiasca, nu unul care sa aiba deja milioane de euro in cont.

"Ai sa razi, nu sunt atat de pretentioasa precum pare. Am experimentat relatii complexe care si-au pus amprenta asupra mea, iar acum astept  putin din partea unui om. Conteaza sa existe o chimie intre noi, sa ma faca sa rad.
Am scapat de lista de crierii pe care o aveam inainte. Nici banii, nici faima, nici frumusetea nu-ti aduc fericirea. Le-am gasit pe astea toate la un barbat si nu am fost fericita. Imi doresc pe cineva care sa imi transmita suficienta afectiune, pe cineva care sa ma faca sa rad cu pofta, sa ma respecte, sa-mi si sa-mi respecte job-ul. Restul il construim impreuna! Femeile cauta barbati milionari cand de fapt ar trebui sa caute un barbat cu potential care sa devina milionar cu ajutorul lor”, a declarat Ilinca in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”