Se dezbraca si se filmeaza strivita de femei foarte grase. Imaginile sunt HORROR dar barbatii dau mii de euro pentru ele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 14:27

Odette Delacroix are 25 de ani si a inceput sa faca aceste videoclipuri pentru a-si plati facultatea.

Spre deosebire de alti studenti, care aleg sa serveasca in baruri sau in magazine, pentru a-si rotunji veniturile, Odette si-a gasit o alta ocupatie, care s-a transformat in slujba cu norma intreaga: Barbatii o platesc pentru a o vedea cum e strivita de alte persoane.

Uneori, Odette, care are 150cm si 40 de kilograme e strivita, la propriu de 5 femei, care cataresc, in total, peste 700 de kilograme, dar ea spune ca isi adora slujba.

"Femei cu sanii marimea 102ZZZ s-au urcat pe mine si nu mai puteam sa respir, dar eram calma. In ultimii ani, am fost strivita de cei mai mari sani si de cele mai mari funduri din industrie. Am avut deasupra mea un model cu fundul de 3.5 metri", a marturisit ea.

Meseria ei e, intr-adevar, periculoasa. "Uneori, clientii imi cer sa fac "stiva cu purceluse",  adica mai multe femei grase stau deasupra mea, pe o suprafata plata.

Cateodata poate fi de nesuportat, trebuie sa rezist fara aer 4 minute"
, a marturisit ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odette practica aceasta meserie de la 19 ani si are un iubit, in varsta de 37 de ani, ca e de acord cu ocupatia ei.