Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 16

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Macit, in pericol de a fi dezmostenit de tatal sau!

Tensiunea dintre Macit si Sinasi adanceste ingrijorarea lui Neriman, care se interpune intre cei doi rivali incercand sa aplaneze conflictul. Macit ii cere raspicat lui Sinasi sa nu ii mai tulbure linistea lui Neriman si sa se retraga din viata acesteia. “Neriman nu are nici prezent, nici viitor alaturi de tine. Renunta s-o mai faci sa se confrunte cu propria constiinta”, ii spune Macit rivalului sau.

Pelin nu rateaza ocazia de a o rani pe Neriman, spunandu-i ca e doar un capriciu pentru Macit si ca acesta o va parasi in curand.

Cea care pune capat scandalului este Sahika, care ii anunta ca tatal lui Neriman se indreapta spre acel loc. Ingrozita de posibila reactie a parintelui sau, Neriman il roaga pe Macit sa plece.

Inci este nevoita sa ii spuna lui Kerim ca fiul lor este cu adevarat indragostit de Neriman, ca tanara ia lectii de pictura in cadrul atelierului sau si ca Macit vine acolo zilnic pentru a fi aproape de femeia iubita.
Dezamagit de cele auzite, Kerim il ameninta pe Macit ca il va dezmosteni.

In familia Demirhan, Selim aduce din nou in discutie subiectul despre partea de avere ce i se cuvine lui Neriman si decide sa inceapa demersurile pentru ca nepoata sa intre in posesia averii si sa primeasca si o parte din actiunile firmei. Faizal tine partea fiicelor ei si isi ameninta sotul ca dacă va face acest lucru, il va parasi.


Dupa conflictul cu tatal sau, Macit isi gaseste alinarea alaturi de Neriman. Cei doi isi petrec o zi departe de problemele care ii macina, in mijlocul unui peisaj superb de munte. In urma acestei zile, Macit asteapta cu nerabdare un raspuns din partea lui Neriman.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”