Cei mai nonconformisti miri! Uite cum au venit imbracati in ziua nuntii

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 15:36

Cand o politista iubeste un motociclist, cununia civila nu poate fi una clasica. Iata in ce stil deloc conventional au ales doi indragostiti din Galati sa spuna „da”, la starea civila!

Va spunem doar ca mireasa a venit  la cununie cu duba politiei si nici nu si-a comandat rochia de la vreo casa de moda!
Mireasa, politista in cadrul Politiei Locale din Galati, imbracata in uniforma de serviciu, ginerele, pasionat de motor, imbracat in costumul de motociclist! Asa au ales Mirabela si Adrian sa devina sot si sotie, in fata ofiterului starii civile, dar si familiei si prietenilor, martori la eveniment.

Fara rochie de printesa, fara costum la comanda!

Un singur amanunt a fost comun ceremoniiilor clasice: emotiile insurateilor. Nu s-a vazut nici vreo limuzina la usa starii civile. Fiecare a venit cu masina de serviciu. Mireasa, cu masina politiei, ginerele, cu motocicleta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei

2 s-au cunoscut in urma cu 3 ani, in cadrul cursurilor de salsa, pe vremea cand invatau primii pasi. Intre timp, au devenit nu doar parteneri de dans, ci si de viata.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.