Cosmarul tinerei batute de iubit, timp de 22 de ore, nu se mai termina! Fata a ajuns din nou la spital

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 15:36

Pe langa suferinta fizica, victima traieste cu spaima ca agresorul ei vrea sa se razbune.

Tacut si cu privirea in pamant, asa cum spera sa fie si femeia pe care ar fi lovit-o 22 de ore, individul a venit la tribunalul Timisoara. Gandul cu care s-a dus acolo i-a dat fiori tinerei batute cu o cruzime greu de inteles.

Mai mult, se pare ca barbatul de 35 de ani i-a oferit tinerei bani ca sa-si retraga plangerea. A incercat chiar sa o convinga pe Facebook sa nu mearga la politie la cateva zile dupa bataie, insa fata a refuzat.

Desi au trecut trei saptamani de la infioratoarea bataie, Georgiana inca nu si-a revenit. Nici psihic, dar nici fizic. Ieri, a ajuns la camera de garda, din cauza uneia dintre coastele rupte, care risca sa-i perforeze splina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gandul ca fostul iubit

ar putea sa scape nepedepsit o chinuiesc ingrozitor pe Georgiana. Nu are mama, iar tatal este departe, in Spania, asa ca fata se gandeste la ce e mai rau: in semn de razbunare, individul ar putea trimite pe cineva sa-i faca rau. Deocamdata, magistratii au respins cererea de eliberare, asa ca omul de afaceri va ramane in spatele gratiilor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.