O mamica le-a construit fetitelor sale un loc de joc asemanator cu casa piticilor din povestea Alba-ca -Zapada! Uite cum arata casuta din povesti

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 15:36

Constructia nu este mai inalta decat o persoana de statura medie iar acoperisul este invelit cu o plapuma din verdeata. Cum se simt micutele in casuta din povesti? Aflati, acum!

Pe aleea inverzita cu meri si vita de vie, dragostea de mama, pasiunea pentru frumos si imaginatia  au dat nastere unei  casute pentru trei mici printese: Mariuca, Ilinca si Mara.

Maria chiar daca este de profesie medic, a reusit sa construiasca o casuta din lut, de tip „cob” intr-o singura vara. „ Din pamant, clei, din nisip, paie si apa. Se face un amestec, dupa care usor, usor incepi si o cladesti.

Formezi cate-un bulgare de pamant si se pune in straturi. Se incepe de la baza .”

Totul a fost gandit in detaliu, inclusiv inaltimea casutei si acoperisul usor in panta, invelit  cu  verdeata si flori. Peretii sunt varuiti in galben, ferestrele decorate cu un mozaic din placi de faianta pictate in tonuri pastelate.

Incantate, fetitele Mariei ne deschid  usa casutei din povesti.

Sunt tare mandre de locul unde isi pot etala calitatile de mici gospodine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In micuta locuinta tot mobilierul a fost reconditionat si adaptat  pe masura constructiei.

Si scaunele au fost „plamadite” tot de mainile Mariei. Din chituci de lemn si cu pernute moi.

Pana si lampile sunt speciale. Ele  au fost  modelate din lut pe baloane umflate. Casuta de joaca a celor trei fetite pare sa fie un succes iar Maria se gandeste sa construiasca un domeniu intreg.

 

Taguri: